Σεμινάρια της σχολής Παλμός


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ 2018


Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε για 5η συνεχή χρονιά τα καλοκαιρινά σεμινάρια.

Α. Αιτήσεις υποβάλλονται από: 6 Φεβρουαρίου έως και 20 Μαϊου 2018

Β. Διεξαγωγή σεμιναρίων από 23 Ιουλίου έως και 28 Ιουλίου 2018


Για πληροφορίες σχετικά με τα Σεμινάρια επικοινωνήστε στα:

E–mail: info@palmosstudio.com - Τηλ.: 26950/25429 - 26950/48411 - Κιν: 6986237628


Για να δηλώσετε συμμετοχή στα Σεμινάρια Χορευτικός Ιούλιος στη Ζάκυνθο 2018, συμπληρώνετε την παρακάτω τη φόρμα αίτησης συμμετοχής που ακολουθεί.

Στη συνέχεια θα λάβετε απάντηση για την κατοχύρωση της θέσης σας στα Σεμινάρια . Η διαδικασία συμμετοχής ολοκληρώνεται με την κατάθεση προκαταβολής σε τραπεζικό λογαριασμό που θα σας αποστείλουμε με e-mail.


Προσοχή: οι θέσεις σε κάθε Σεμινάριο είναι περιορισμένες και γι’ αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η αλλαγή επιλογής Σεμιναρίων μετά την έναρξη τους δεν είναι δυνατή.


* Η άφιξή σας στον χώρο την ημέρα έναρξης των Σεμιναρίων σας πρέπει να γίνεται 30 λεπτά νωρίτερα.


Οι συμμετέχοντες στα Σεμινάρια φιλοξενούνται ως εξής:

Ενοικιαζόμενα δωμάτια δίκλινα και τρίκλινα με οικονομική σας συμμετοχή των 70 € για 7ήμερη διαμονή.

*Σε επιλογή τριών και άνω σεμιναρίων αναλαμβάνουμε και τα έξοδα μεταφοράς.

 

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σεμινάριο Μπαλέτου με τον Pierre Tavernier από 23 έως και 28 Ιουλίου 2018

Pierre Tavernier
Εκπαίδευση : OPERA DE PARIS
Σχολή MUDRA /Maurice Béjart. Bruxelles. DIPLOME MUDRISTE
Πρώτος Χορευτής, Βοηθός χορογράφου, Maître de ballet, Καθηγητής και χορογράφος για Μπαλέτο, `Οπερα και Οπερέτα στην Εθνική `Οπερα της Καρλσρούης (Γερμανία) Διέυθυνση: Germinal Casado.
Δίπλωμα καθηγητή κλασικού μπαλέτου Τιμής ̂Ενεκεν από το Γαλλικό Υπουργείο Πολιτισμού για την προσφορά του στην τέχνη του χορού
Δημιουργία της ομάδας omad@nce
Καθηγητής μπαλέτου στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

Σχολή Χορού Παλμός

Σεμινάριο Σύγχρονου χορού τεχνική Graham με την Πένυ Διαμαντοπούλου από 23 έως και 28 Ιουλίου 2018

Πένυ Διαμαντοπούλου
Σπούδασε με υποτροφία στην Martha Graham School of Contemporary Dance (Νέα Υόρκη).
Υπήρξε μέλος του Martha Graham Dance Ensemble (1995-2000) και ερμήνευσε κεντρικούς ρόλους του ρεπερτορίου της ομώνυμης χορογράφου.
Υπήρξε μέλος του διδακτικού προσωπικού της σχολής στη Νέα Υόρκη(1998-2000) και δίδαξε master classes της τεχνικής σε Πανεπιστήμια/Κολλέγια των ΗΠΑ, καθώς επίσης και σε φημισμένες σχολές χορού, όπως Alvin Ailey American Dance Theater, Τhe Neighborhood Playhouse, SUNY Purchase κ.ά.
Από το 2002 διδάσκει στην Κρατική Σχολή Χορού. Σε συνεργασία με την Hellenic Dance Company, παρουσιάζει ανελλειπώς από το 2003 demo της τεχνικής ή έργα του ρεπερτορίου Graham και δικές της χορογραφίες σε παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρυτικό μέλος και χορογράφος της ομάδας χορού "ΑΡΘΡΩΣΙΣ".
Τον Ιούλιο του '13 χορογραφεί μέρη του έργου "Αφιέρωμα στην ποίηση και τη ζωή του Καβάφη" σε μουσική του Δ. Παπαδημητρίου, το οποίο παρουσίασε η Hellenic Dance Company στο Ηρώδειο.
Μετά από πρόσκληση της Martha Graham Dance Company διδάσκει σε σπουδάστριες/χορεύτριες της ΚΣΟΤ το έργο "Panorama" (Martha Graham, 1935), το οποίο παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του '14 στο City Center της Νέας Υόρκης.
Τον Ιούλιο του '14 παρουσιάζεται το ίδιο έργο στο Ηρώδειο στα πλαίσια της παράστασης "The Graham/Greek Connection", μία συνεργασία της Hellenic Dance Company και της Martha Graham Dance Company.
Το ίδιο καλοκαίρι καλείται να αναβιώσει το "Panorama" με Τούρκους χορευτές στα πλαίσια των παραστάσεων του International Izmir Festival.
Αυτή την περίοδο προετοιμάζει τη νέα της χορογραφική δουλειά για επερχόμενες παραστάσεις (άνοιξη/καλοκαίρι 2016).

Σχολή Χορού Παλμός

Σεμινάριο Μπαλέτου με την Δήμητρα Λαούδη από 23 έως και 28 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΑΟΥΔΗ
ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΝΝΑ ΠΕΤΡΟΒΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1987 ΕΩΣ 1990 ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
ΤΟ 2000 ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2002 ΣΟΛΙΣΤ.
ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2001 ΜΕ 2003 ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΡΧΗΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

Σχολή Χορού Παλμός

Σεμινάριο Ενδυνάμωσης & Σύγχρονου χορού | Χριστίνα Καρπούζου από 24 εως 26 Ιουλίου 2017

Η Χριστίνα Καρπούζου γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό, αρχικά με το μοντέρνο και τον κλασσικό και έπειτα με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, την κινησιολογία και το flamenco. Η εκπαίδευσή της ως χορεύτρια σύγχρονου χορού και flamenco, πραγματοποιηθήκε σε Αθήνα και Ισπανία, μαθητέυοντας σε επαγγελματικές σχολές χορού (Area espai de dansa y creacio | Barcelona.), espacio de dansa | Madrid, Dansa Carmen Senra | Madrid, εντατικό πρόγραμμα χορογραφίας - CSDMA Maria De Avila | Madrid, Alicia Marquez| Sevilla, Estudio de Andres Marin | Sevilla) και δίπλα σε καταξιωμένους χορευτές και χορεύτριες του κάθε είδους αντίστοιχα (Μπέτυ Δραμισιώτη, Εμής Μαλκώτσης, Λίντα Καπετανέα, Chloe Brule, Ursula lopez, Olga Pericet κ.α).

Από το 2009 εργάζεται ως δασκάλα χορού σε σχολές της Αθήνας, παραδίδοντας μαθήματα σύγχρονού χορού, flamenco βασισμένο στον σύγχρονο χορό, ενδυνάμωση και κινησιολογία. Από το 2011-2015 διατηρεί δικά της τμήματα στον πολυχώρο Quilombo Centro Cultural. Η δημιουργία μαθητικών παραστάσεων είναι μέρος της διδασκαλικής της εμπειρίας και αφοσίωσης.

Ως χορεύτρια έχει αναλάβει την παραγωγή, χορογραφία και καλλιτεχνική επιμέλεια για το πρώτο solo της, “Orbita a journey” με την ομάδα καταξιωμένων μουσικών +rythmo.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται εντατικά με πολεμικές τέχνες/αθλήματα (Kung fu-eagle Claw και Brazilian jiu jitsu), χάρις των οποίων εμβαθύνει και ανακαλύπτει καινούργιους δρόμους στην έρευνα και αντίληψη της κίνησης του σώματος.

Απο το 2015 είναι συνιδρύτρια του πολυχώρου σωματικής έκφρασης και άσκησης Studio Corporal, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό το καιρό βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας και δημιουργίας της δεύτερης σόλο δουλειάς της με τίτλο «circles» σε κινησιολογική επιμέλεια της Κατερίνας Λιόντου, η οποία αφορά τους κύκλους ζωής στην πορεία ενηλικίωσης και πραγματεύεται την πίεση αλλά και ταυτόχρονα την ανάγκη του καθένα/ καθεμιάς να ανήκει κάπου.

Για την Χριστίνα ο χορός και η άσκηση θέτουν μια ατέρμονη διαδικασία ωρίμανσης και εξέλισης του σώματος και του νου καθώς είναι απάραιτητα στοιχεία ισορροπίας για την ίδια ως αναφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το κόσμο γύρω της.

Σχολή Χορού Παλμός

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΠΑΓΕΩΡΓΟ ΑΠΟ 27 ΕΩΣ ΚΑΙ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

Καθημερινά 12:40 - 13:40 π.μ

Γεννήθηκε στην Αθήνα ...
Σπουδές: 2015: Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κατατακτήριες εξετάσεις στο 2ο ‘ετος)
2009-2012: Πτυχιούχος Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Λάρισας (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Κ. Γκές Μίχωφ)
2008-2009:Εθνική Λυρική Σκηνή (Σπουδαστής Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής 1ου έτους)
1995-2002: Αθλητής Ενόργανης Γυμναστικής Τραμπολίνου
1995-2002:Παραδοσιακούς Χορούς ,Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Αλίμου (Κ. Λευτέρης Κορναράκης)

Διακρίσεις:
-2016: Επιλογή από Διεθνή επιτροπή για την Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού στο Μέγαρο Μουσικής με την ομάδα ‘’Χορευτές του Βορρά’’ στο έργο INSIST.(χορογραφία:Τατιάνα παπαδοπούλου-Παναγιώτης Αργυρόπουλος)
-2014-2015: video dance ‘’The Pelican’’ Σκηνοθεσία: Χρήστος Τουρλάκης, παραγωγή: Λυδία λίθος

Διακρίθηκε στα Εξής Φεστιβάλ :
-9th Sao Carlos -Brazil •dance film festival UK
-Dance days 5 - Χανιά •screen dance in solitary-Stockholm
-Greensboro-north California •Athens video dance project

2009:Υπότροφος στην Ακαδημία της Νέας Υόρκης Jacob’s Pillow Academy. Jazz /Musical Theater , Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Chet Walker
2001: Γυμναστράδα Αυστρίας με την Ομάδα Γ.Α.Σ Αχιλλέας

Σχολή Χορού Παλμός

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ PARTNERING ME THN ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΚΟΛΙΑ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ ΚΑΙ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Καθημερινά 19:30 - 20:40 μ.μ

Η Λαμπρινή Γκόλια γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1992. Μεγάλωσε στη Γερμανία, όπου και έκανε τα πρώτα μαθήματα χορού. Επέστρεψε στην Ελλάδα και συνέχισε να χορεύει, με εξειδίκευση στο Κλασικό Μπαλέτο. Έκανε ιδιαίτερα μαθήματα χορού με την Vanessa Roimpa, μία δασκάλα που την ενέπνευσε και την έκανε να πιστέψει στην Τέχνη του Χορού. Η ανάγκη της για εξέλιξη, ενισχύθηκε από τη μουσική, τη φύση και τη ζωγραφική. Σπούδασε διαφορετικά είδη χορού όπως το σύστημα Graham, Κλασικό Μπαλέτο και Σύγχρονο χορό από αξιόλογους καλλιτέχνες ανά τον κόσμο. Επίσης έκανε μαθήματα Hip-Hop, Latin, Tango, Capoeira, Yoga και Pilates. Στην ηλικία των 18 κέρδισε υποτροφία από την Εθνική Όπερα Μπαλέτου της Ελλάδας όπου φοιτούσε για ένα χρόνο. Μετά από αυτό κέρδισε υποτροφία από την Κρατική Σχολή Χορού της Ελλάδας από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 2014. Αγαπά το χορό και έχει πιστοποιηθεί από μεγάλους δασκάλους όπως οι Ερμής Μαλκότσης, Νίκος Καλογεράκης, Λίντα Καπετανέα, Χριστίνα Γκουζέλη και Paul Blackman ο οποίοι την ενέπνευσαν και τη δίδαξαν. Στα μεσοδιαστήματα εκπαιδευόταν στους «Μοντέρνους Καιρούς», όπου βοηθήθηκε στο να αναπτύξει τις υποκριτικές της ικανότητες. Επίσης, παίρνει μαθήματα ζωγραφικής από τον Gagik Altunian. Ύστερα από την αποφοίτησή της έχει συνεργαστεί ως χορεύτρια με διάφορες ομάδες χορού ( Hellenic Dance company, Krama Dance Company) και συμμετέχει σε πρότζεκτ. Στα 23 της χρόνια συνεργάζεται και χορεύει με τον ιδρυτή της τεχνικής flying low, David Zambrano . Ως χορεύτρια και χορογράφος έχει επιλεχτεί από το Deltebre Danza Festival να παρουσιάσει την δουλειά της σε συνεργασία με τον Narendra Patil , "Camouflage". Ως δασκάλα έχει δουλέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού , σε επαγγελματικές σχολές χορού ,στούντιο όσο και σε ομάδες χορού. Η Λαμπρινή ζει μέσα από την κίνηση και την αλλαγή και στόχος της να εξελίσσεται να μαθαίνει και να προσφέρει μέσω της τέχνης της κίνησης.

Σχολή Χορού Παλμός

Πένυ Διαμαντοπούλου [Ιούλιος 2016]

Σεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Πένυ Διαμαντοπούλου - Σχολή Χορού Παλμός

Λαμπρινή Γκόλια [Δεκέμβριος 2015]

Σεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Λαμπρινή Γκόλια - Σχολή Χορού Παλμός

Αθανασία Κανελλοπούλου [2014]

Σεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Αθανασία Κανελλοπούλου - Σχολή Χορού Παλμός

Pierre Τavernier

Σεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Pierre Τavernier - Σχολή Χορού Παλμός

Δήμητρα Λαούδη [2014]

Σεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τη Δήμητρα Λαούδη - Σχολή Χορού Παλμός

Cruz Isael Mata [2012]

Σεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού ΠαλμόςΣεμινάριο με τον Cruz Isael Mat - Σχολή Χορού Παλμός